Motoren.

Sinds 1937 zijn wij een toonaangevende distributeur van elektromotoren in wissel- of gelijkspanning voor allerlei industriële toepassingen. Bekijk ons assortiment.

Motoren.

2, 4 en 6 polige, voet- en flensmotoren verkrijgbaar, tot 1 MW. Omvat een breed scala aan motoren, inclusief maar niet beperkt tot: ABB en Hoyer Motoren.

Vragen of een noodgeval? Bel ons 24/7 voor alle informatie en wij helpen uw bedrijf zo snel mogelijk weer op gang!

ABB

Schneider

Danfoss

VSD spares

Verhuur

Servicecontracten

SPIT Prime.

24/7 Motor Delivery Solution

SPIT biedt u 24/7 directe toegang tot ABB & Hoyer motoren. U krijgt toegang tot een grote voorraad 2-, 4- en 6-polige motoren, voet- en flensmotoren tot 700kW.

– Geen bestelnummer nodig.
– 24/7 contact met onze deskundige technici om de toepassing en motorselectie te bespreken.
– 24/7 direct bestellen, u hoeft niet te wachten tot onze kantoren open zijn.
– De motor is gegarandeerd binnen 30 minuten na uw bestelling onderweg.
– Bel ons op +31 885 542 000 om uw unieke inloggegevens aan te vragen.

Dezelfde dag maatwerk.

Wij zijn experts op het gebied van industriële motoren, of het nu gaat om gelijkstroommotoren, een- of driefasige inductiemotoren of sleepringmotoren. En er is meer: we zijn experts als het gaat om specifieke speciale oplossingen voor de bouw van elektrische machines voor industriële klanten.

Bent u op zoek naar een elektromotor met een speciale flens? Moet uw ruilmotor dienen als een potentiële vervanger voor drie verschillende motoren met verschillende afmetingen? Wilt u de beschermingsklasse of koelmethode van een motor laten aanpassen? Geen probleem! Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte constructies van elektromotoren in verschillende vermogens- en spanningsbereiken. En dat binnen de kortst mogelijke tijd.

Speciale motoren?
Natuurlijk!

Een van onze sterke punten is de snelle levering van grote elektrische machines, inclusief speciale ontwerpen. Er zijn niet veel leveranciers van elektromotoren die kunnen beweren dat ze binnen enkele dagen voornamelijk gloednieuwe elektromotoren uit hun eigen magazijn kunnen leveren, van diverse A-merken.

Dankzij ons uitgebreide opslagconcept en flexibele bewerking kunnen we uitzonderlijke responstijden realiseren. Indien nodig worden onze kant-en-klare elektromotoren aangepast aan de eisen van de klant, getest in onze eigen belastingstestfaciliteit tot 10.000 Nm en extreem snel geleverd.