50 Jaar loyaal en betrokken

Op 1 december 2023 vierden we bij SPIT een zeer speciale gelegenheid: het 50-jarig dienstjubileum van Benny Wezenberg. Dit feestelijke evenement werd bijgewoond door Benny, zijn vrouw Monique, dochter Kimberly en haar vriend, samen met vele collega’s die Benny door de jaren heen hebben leren kennen en waarderen.

Altijd in balans

Het feestje begon met een toespraak waarin werd teruggeblikt op Benny’s opmerkelijke carrière sinds hij in 1973 bij SPIT kwam werken. Het was een tijd waarin de luxe van een auto niet vanzelfsprekend was, en Benny startte als een volleerd automonteur. Zijn carrière bij SPIT kenmerkte zich door zijn natuurlijke balans, technische vaardigheden en een diepe betrokkenheid bij zijn werk en collega’s.

Tijdens het evenement werden vele mooie herinneringen opgehaald, verhalen gedeeld over Benny’s invloed en de onuitwisbare stempel die hij op het bedrijf heeft gedrukt. Benny’s rol bij SPIT ging verder dan alleen zijn technische vaardigheden; hij was een mentor, een vriend, en een deel van onze SPIT-familie.

Als blijk van onze waardering en om Benny’s nalatenschap te eren, hebben we ons volledige binnenterrein omgedoopt tot het Benny Wezenberg Plein. Deze benaming symboliseert hoe zijn naam en geest voor altijd verbonden zullen blijven met SPIT.

De middag was gevuld met gezelligheid, hapjes en drankjes, waarbij collega’s samenkwamen om deze mijlpaal te vieren. Het was een passend eerbetoon aan een man wiens toewijding, loyaliteit en vriendschap een inspiratiebron zijn voor ons allemaal.

Benny, namens iedereen bij SPIT, willen we je hartelijk bedanken voor je jarenlange inzet, je onuitputtelijke enthousiasme en je onvoorwaardelijke steun. Je bent niet alleen een gewaardeerd lid van ons team, maar ook een deel van onze geschiedenis en onze toekomst.

Gefeliciteerd met je 50-jarig dienstjubileum en bedankt voor alles wat je voor SPIT hebt betekend en nog steeds betekend!

 

Benny Wezenberg: 50 jaar trouwe dienst bij SPIT.

Contact

Meer weten?

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die in de voetsporen van Benny willen treden en ook onderdeel van ons team willen worden. Klik hier om te kijken naar de mogelijkheden die SPIT voor je ontwikkeling kan bieden!