Reliability Care

Met open data komt u verder. Actuele data van uw eigen machines, waarmee u real-time ziet wat de status is van elk onderdeel. Als u dat wenst, kunt u de daarbij behorende acties ook aan ons uitbesteden. Zo waarborgen wij uw productiviteit. Wij noemen dat: Connected Reliability.

Reliability Care

Insight

Wij hebben alle tools, voorraad en skilled engineers beschikbaar om u bij een urgente storing aan een oude aandrijving 24 uur per dag te ondersteunen. Maar onze echte meerwaarde ligt in onze kracht uw installed base in kaart te brengen en risico’s inzichtelijk te maken. Op deze wijze ziet u tijdig aankomen waar problemen kunnen ontstaan in uw complexe installaties.

Reliability Care

Predict

U krijgt van ons een voorspelling van de werkelijke status op basis van Insight en de assetgeschiedenis. Wij maken een 10-jarig Levenscyclusanalyseplan (LCAP). Zie dit als uw 10-jarig onderhoudsplan. Dit plan wordt jaarlijks bijgewerkt in persoonlijke evaluaties met u.

Reliability Care

Service

Zet ons in voor het uitvoeren van periodiek onderhoud volgens LCAP op locatie. Het belang van preventief onderhoud is overduidelijk. Het draagt bij aan het voorkomen van onnodige stops, overmatige slijtage en extra kosten. Wij zijn uw preventiepartner en staan klaar wanneer u ons inplant.

Reliability Care

Response

Wilt u zeker weten dat we u ook zo snel mogelijk helpen bij calamiteiten/acute storingen? Onze ervaren experts staan voor u klaar. U kunt kiezen voor verschillende niveaus en responstijden: van volgende werkdag tot 4 uur responstijd 24/7/365.

Contact

KLAAR OM UW PERFORMANCE TE VERBETEREN?