Onze markten

SPIT loopt voorop in elektrificatie en digitalisering.
Wij bieden schaalbare oplossingen van lijn-spanning tot belasting, technische expertise, verkoop, opslag en reparatie voor alles met betrekking tot statische en roterende elektrische machines.

Energie

Van nucleaire en warmtekrachtcentrale tot de individuele windmolen. Wij kennen het belang van betrouwbare machines, en bedienen een groot scala aan klanten in deze dynamische markt.

Chemie, olie en gas

Wij houden vele gevaarlijke omgevingen veilig. Goed en gecertificeerd onderhoud zorgt ervoor dat de apparatuur optimaal functioneert en helpt bij het minimaliseren van het energieverbruik.

Pulp & papier

Aandrijftechniek speelt een cruciale rol in de papier- en kartonindustrie door bij te dragen aan energie-efficiëntie, nauwkeurigheid, lagere onderhoudskosten en duurzaamheid.

Metaal & mineralen

Het integreren van nieuwe elektrische aandrijftechnologie in bestaande machines is technisch complex en meestal kapitaalsintensief. Onze ruime ervaring is dan ook een geruststellende gedachte.

Water

Drink, afval en oppervlaktewater. Wij komen dagelijks in dergelijke installaties en weten wat we moeten doen: van beheer van spare-parts tot het oplossen van een cavitatieprobleem in een reinpomp.

Voedsel

Wij kennen de strenge hygiënische eisen van de voedselindustrie. Van materialen die bestand zijn tegen corrosie en gemakkelijk te reinigen zijn tot de strikte eisen die gesteld worden bij het werken in deze installaties.

Contact

KLAAR OM UW PERFORMANCE TE VERBETEREN?