Conditiemeting

Als u denkt dat een onderdeel niet goed meer functioneert, dan kunnen wij voor u een conditiemeting uitvoeren. Op basis hiervan weet u precies wat de actuele conditie is en kunt u hier actie op ondernemen als dat nodig is. SPIT maakt de status van uw drives en motoren snel inzichtelijk.

Offline of online

Aan u de keuze

Het meten van de actuele conditie kan een behoorlijke uitdaging zijn, aangezien er bij elke toepassing en elk systeem veel variabelen zijn. Wij helpen u hierbij door u de keuze te bieden tussen een offline meting en een online meting. Vertrouw daarbij op onze jarenlange ervaring. Samen zorgen we dat uw drives en motoren weer perfect werken, nadat u weet wat de conditie ervan is.

Is er verandering meetbaar?

SPIT meet exact hoe uw aandrijvingen en motoren functioneren en vergelijkt dat met de metingen op eerdere momenten. Zo ziet u precies wat er eventueel veranderd is en of u daar iets aan moet doen.

Verwacht meer van uw machines
Data biedt inzicht in de werkelijke toestand van uw apparatuur. Voorkom verrassingen, neem betrouwbaarheidsbeslissingen op expertniveau en verbeter de effectiviteit van apparatuur met behulp van real-time gegevens.

Bedrijfsbetrouwbaarheid
Elimineer de noodzaak van omslachtige gegevensverzameling en analyse. Betrouwbaarheidsteams kunnen hun focus verleggen naar het oplossen van kernproblemen en betrouwbaarheidsprogramma’s sneller en effectiever inzetten.

Plant Maintenance
Plan op conditie gebaseerde onderhoudsactiviteiten om proactief en nauwkeurig ontwikkelingsproblemen aan te pakken om operationele verstoringen te voorkomen.

Fieldservice
Implementeer professionals in het veld om services uit te voeren op basis van de werkelijke activaconditie. Verminder de risico’s voor indienststelling en elimineer herhaalbezoeken. 

Contact

Meer weten?

Wij horen graag wat uw wensen zijn op het gebied van conditiemeting. Met onze ervaring en onze uitgebreide werkplaats kunnen we u helpen op de manier die bij uw bedrijf past.

    ONZE DIENSTEN