Insight

Voorkom verrassingen in uw bedrijfsvoering. Neem betrouwbaarheidsbeslissingen op expertniveau en verbeter de effectiviteit van apparatuur met behulp van real-time gegevens. U ziet meteen wat de actuele status is. Het SPIT-ecosysteem voldoet aan de strenge IEC 62443 cybersecurity-norm, waarmee optimale veiligheid is gewaarborgd.

Insight

Kies voor meer inzicht

De verzamelde gegevens van uw digitaal verbonden apparatuur worden geanalyseerd, waardoor u dieper inzicht krijgt in de conditie en prestaties van de apparatuur. Zo kunt u vroegtijdige tekenen van potentiële problemen detecteren en actie ondernemen voordat de betrouwbaarheid, productiviteit en veiligheid in gevaar komen.

Langere levensduur, minder stilstand

Het grote voordeel van Insight is dat u daadwerkelijk weet wat er speelt. Onderhoud kan gepland worden op basis van de werkelijke behoeften in plaats van op basis van algemene schema’s. Dit verlengt de levensduur van apparatuur, verlaagt de onderhoudskosten en ongeplande stilstand.

Verwacht meer van uw machines
Data biedt inzicht in de werkelijke toestand van uw apparatuur. Voorkom verrassingen, neem betrouwbaarheidsbeslissingen op expertniveau en verbeter de effectiviteit van apparatuur met behulp van real-time gegevens.

Bedrijfsbetrouwbaarheid
Elimineer de noodzaak van omslachtige gegevensverzameling en analyse. Betrouwbaarheidsteams kunnen hun focus verleggen naar het oplossen van kernproblemen en betrouwbaarheidsprogramma’s sneller en effectiever inzetten.

Plant Maintenance
Plan op conditie gebaseerde onderhoudsactiviteiten om proactief en nauwkeurig ontwikkelingsproblemen aan te pakken om operationele verstoringen te voorkomen.

Fieldservice
Implementeer professionals in het veld om services uit te voeren op basis van de werkelijke activaconditie. Verminder de risico’s voor indienststelling en elimineer herhaalbezoeken. 

Contact

Meer weten?

Wij horen graag wat uw wensen zijn op het gebied van aandrijftechniek. Met onze ervaring en onze uitgebreide werkplaats kunnen we u helpen op de manier die bij uw bedrijf past.