Optimaal geïntegreerde aandrijvingen

De besturingssystemen van SPIT integreren naadloos elke aandrijfcomponent in de fabriek en bieden onmiddellijke toegang tot informatie over de hele operatie. Of u nu een op zichzelf staande installatie zoekt (PLC) of onderdeel van een geïntegreerde oplossing (DCS). Wij zorgen ervoor.

Automatisering

Uw wensen en eisen

Besturingssystemen van en door ervaringsdeskundigen, dat is wat we u bieden. We hebben ons verbonden aan leveranciers van A-merken, maar zijn aan niemand gebonden. Dat maakt ons onafhankelijk. Het geeft ons vrijheid van handelen. In ons denken en ons doen. Zodat wij telkens met de beste oplossing voor elke situatie komen. We ondersteunen elke fase van uw project. Van opstart en inbedrijfstelling tot onderhoud. We helpen u te plannen voor toekomstig succes.

Wij maken het beter

Bijvoorbeeld door uw bestaande equipment beter te benutten om de productie te verhogen, de kwaliteit te verbeteren, de veiligheid te waarborgen en aan de voorschriften te blijven voldoen. Onze diensten variëren van procesautomatisering en industriële automatiseringsintegratie tot het ontwerp van besturingssystemen.

Ruime ervaring
Van de complete meer-motoren-aandrijving voor een papiermachine met supersnelle snelheid en koppel-referentieketen tot vliegwielapplicaties om energie op te slaan: SPIT heeft het allemaal al eens gedaan.

Alles geoptimaliseerd
Onze aandrijfsystemen worden ontworpen volgens interne standaarden en bibliotheken. Wij hebben ervaring met een groot aantal machineleveranciers en verschillende machineconfiguraties. Met een brede installed base en start-ups, die een complete reeks machines voor een breed scala aan applicaties bestrijken, helpen wij oplossingen succesvol te implementeren in zelfs de meest veeleisende operationele omgevingen.

SPIT kan de beste producten aanbieden om een aandrijfsysteem met meerdere motoren te bouwen op de schaal die de grootst mogelijke energiebesparing oplevert. In combinatie met verschillende geoptimaliseerde besturingsfuncties bereiken klanten de best mogelijke energie-efficiëntie.

Volgens 2006/42/EG

Het aanbod van SPIT aan laagspanningsfrequentieregelaars biedt beproefde veiligheidsfuncties voor een brede reeks machines. SPIT biedt een gedetailleerde evaluatie van de combinatie van veiligheidsgerelateerde producten en functies, zoals preventie van onverwachte start- of noodstopfuncties, om te voldoen aan de noodzakelijke vereisten op systeemniveau.

De functionele veiligheidsoplossingen van SPIT voldoen aan de eisen van de EU-machinerichtlijn 2006/42/EG. Deze richtlijn is gekoppeld aan normen zoals IEC 62061 (veiligheidsintegriteitsniveau) en ISO 13849-1 (prestatieniveau). Deze vereisen een goed gedocumenteerd systeem en bewezen veiligheidsprestaties, evenals een levenscyclusbenadering van veiligheid.

Functionele veiligheids- voorzieningen
Veiligheidsuncties zijn een essentieel kenmerk van de huidige frequentieregelaars. Om die reden is er in de meeste landen een wettelijke verplichting rondom veiligheid. SPIT zorgt ervoor dat u hieraan voldoet. Onze besturingssystemen passen naadloos in uw werkprocessen.

    Contact

    Meer weten?

    Wij horen graag wat uw wensen zijn op het gebied van automatisering. Met onze ervaring en onze uitgebreide werkplaats kunnen we u helpen op de manier die bij uw bedrijf past.

      ONZE OPLOSSINGEN