Monteur Aandrijftechniek (Almelo)

27-09-2023 | Vacatures

Standplaats: Almelo & Vierpolders (Europoort)

Als Monteur Aandrijftechniek bij SPIT ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de onderhouds- en revisiewerkzaamheden die je uitvoert aan aandrijvingen. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat containerkranen blijven draaien, dat de industrie kan blijven produceren en dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden.

Elke aandrijving heeft een uniek verhaal. Je hebt alle kennis en expertise in huis om het proces van onze klanten draaiende te houden. Continu werk je hier aan met een team. Je hebt een hypermoderne werkplek en goed gereedschap. Je maakt écht het verschil en wat je doet, is belangrijk.

Natuurlijk is het fijn als je vergelijkbare ervaring hebt. Maar ook andere technici, werkzaam bij defensie, in de scheepvaart, autotechniek en technische diensten, passen goed in dit profiel.

Werken bij Spit

Wij geven jou alle

ruimte

Als je bij ons komt werken, willen we dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. We willen graag dat je het zó naar je zin hebt, dat je lang wilt blijven.

We investeren in jou. En luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Dat we oog hebben voor jouw gezondheid en veiligheid is vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

Samen met jouw collega’s start je de dag met een kort overleg waarin het werk wordt verdeeld. Is het een groot project waar je aan gaat werken, dan doe je dit samen met een collega. Aan kleinere projecten werk je zelfstandig. Als Monteur Aandrijftechniek ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, (de)montage, installatie en ombouw van de roterende machines in onze werkplaats. Hierbij kun je denken aan elektromotoren zoals AC/DC motoren, trommelmotoren en trilmotoren, maar ook aan tandwielkasten, pompen en ventilatoren.

De ene dag ben je bezig met het demonteren van een elektromotor en de andere dag zet je een ventilator of pomp weer in elkaar. Wanneer je klaar bent met je project maak je een rapport, ondersteund met foto’s, waarin je aangeeft wat je allemaal hebt gedaan en wat je bent tegengekomen. Dit rapport kan de klant digitaal inzien, zodat zij weten wat er met hun product is gedaan.

Wat wij jou bieden

Echte groene ambitie, SPIT wil bijdragen aan een betere wereld door slimmer, zuiniger en verantwoordelijker te ondernemen. Ook op het gebied van gelijkheid en inclusiviteit heeft SPIT een actieve houding.

 

Een open, ‘no nonsens’, en respectvolle werkomgeving. We zijn een team en niemand is belangrijker dan het team. Samenwerken vinden we dan ook een belangrijke voorwaarde voor werkplezier.
Elke dag vers fruit, een actieve personeelsvereniging, collega’s met passie voor hun vak, een uitgebreid inwerkprogramma en allerlei ontwikkel-mogelijkheden.

Solliciteer op deze functie

Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

 • Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen.
 • Je bent energiek, zelfstartend en raakt niet gauw van de wijs, je weet op tijd vragen te stellen.
 • Kennis van motoren en tandwielkasten of bereid deze op te doen.
 • Flexibel, klantgericht en collegiaal
 • Technisch inzicht
 • Nauwkeurig werken en meten
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. Korter werken is bespreekbaar. Werktijden naar eigen wens in te vullen.
 • MBO werktuigbouw, energietechniek of mechatronica.
 • Je beschikt over VCA-VOL of bent bereid deze te halen
 • Je beschikt over rijbewijs B
 • Je hebt meer dan voldoende ICT skills.

Solliciteer op deze functie

Meer weten?

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Pascale Rolefes: +31 885 542 000. Of mail haar je recente CV en/of motivatiebrief via onderstaand formulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee dank je.