Onderhouds­contract Vattenfall en SPIT

SPIT Electrical Mechanics BV, een gerenomeerd dienstverlener op het gebied van elektrificatie en digitalisering, kondigde vandaag met trots de ondertekening aan van een onderhoudscontract met Vattenfall, een prominente speler in de energiemarkt. De overeenkomst loopt tot 2030.

Duurzaam en efficiënt onderhoud elektro­mechanische apparatuur

Deze overeenkomst bevestigt de kwalitatieve aanbieding van SPIT, om op duurzame wijze de betrouwbaarheid en beschikbaarheid te verhogen van alle essentiële statische en roterende elektromechanische apparatuur bij de Nederlandse vestigingen van Vattenfall.

Als industrieel serviceprovider, legt SPIT de focus op voorspellend en preventief onderhoud en zet zich in brede zin in voor het minimaliseren van storingen en het maximaliseren van de operationele efficiëntie. SPIT combineert conditie-gebaseerd onderhoud met periodieke inspecties, conditie¬monitoring en efficiënte informatie¬verwerking, om op duurzame wijze onvoorziene uitval en onderhoudskosten te reduceren.

Vattenfall, met een missie om fossielvrij leven mogelijk te maken, werkt niet alleen aan het verduurzamen van eigen operaties maar eist ook van haar toeleveranciers dat zij bijdragen aan deze ambitie. Met ruim 20.000 medewerkers en 10 miljoen klanten in acht landen, zet Vattenfall zich in om op internationaal niveau een verschil te maken in de energietransitie.

Fossielvrij en duurzaam

SPIT voldoet aan deze hoge vereisten en criteria die Vattenfall stelt aan kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid om te kunnen voldoen aan haar missie. De betrouwbaarheid en snelheid waarmee SPIT reageert op storingen, evenals hun inzet voor duurzaamheid door het gebruik van 100% elektrisch vervoer voor hun service engineers, sluiten naadloos aan. Het digitale platform Noctua faciliteert wederzijdse efficiëntie voor planning, continuïteit en evaluatie, wat bijdraagt aan de vermindering van misverstanden en complexiteit in het onderhoudsproces.

 

Vattenfall en SPIT delen de passie voor techniek en een betere wereld met minder afval en de beste energie efficiency.

Contact

Meer weten?

Wij horen graag wat uw wensen zijn op het gebied van voorraadbeheer. Met onze ervaring en onze uitgebreide werkplaats kunnen we u helpen op de manier die bij uw bedrijf past.