Planner / werkvoor­bereider (Almelo)

29-02-2024 | Vacatures

Vestiging: Almelo

 

Ben jij de planner/werkvoorbereider met affiniteit voor techniek die wij nodig hebben? Zoek jij een functie met variatie en uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werken bij Spit

Wij geven jou alle

ruimte

Als je bij ons komt werken, willen we dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. We willen graag dat je het zó naar je zin hebt, dat je lang wilt blijven.

We investeren in jou. En luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Dat we oog hebben voor jouw gezondheid en veiligheid is vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

Jij bent de schakel tussen de verschillende partijen!
Je hebt een diversiteit aan taken, zoals het plannen en uitwerken van orders, materiaal selecteren en bestellen, orders controleren en gereed maken voor facturatie, bewaken voortgang, levertijden en prijzen, plannen van onze monteurs voor zowel opdrachten in onze werkplaats als bij onze diversiteit aan klanten. Je vervult een rol met veel uitdagingen!

Wat wij jou bieden

Echte groene ambitie, SPIT wil bijdragen aan een betere wereld door slimmer, zuiniger en verantwoordelijker te ondernemen. Ook op het gebied van gelijkheid en inclusiviteit heeft SPIT een actieve houding.

 

Een open, ‘no nonsens’, en respectvolle werkomgeving. We zijn een team en niemand is belangrijker dan het team. Samenwerken vinden we dan ook een belangrijke voorwaarde voor werkplezier.
Elke dag vers fruit, een actieve personeelsvereniging, collega’s met passie voor hun vak, een uitgebreid inwerkprogramma en allerlei ontwikkel-mogelijkheden.

Solliciteer op deze functie

Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

  • Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen.
  • Je bent energiek, zelfstandig en raakt niet gauw van de wijs, je weet op tijd vragen te stellen.
  • Je bent pragmatisch, stressbestendig en je hebt het vermogen snel te schakelen in een hectische omgeving.
  • Je bent 38 uur per week beschikbaar.
  • MBO werk- en denkniveau.
  • Je hebt affiniteit met techniek.
  • Je hebt meer dan voldoende ICT skills.

Solliciteer op deze functie

Meer weten?

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Pascale Rolefes: +31 885 542 000. Of mail haar je recente CV en/of motivatiebrief via onderstaand formulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee dank je.