Service Engineer Electrical Drives & Controls (Vierpolders)

27-09-2023 | Vacatures

Vestiging: Vierpolders (Europoort)

 

Als Service Engineer Electrical Drives & Controls bij SPIT heb je een breed en uitdagend takenpakket. Je bent verantwoordelijk voor reparatie, service, preventief onderhoud en inbedrijfstelling van zeer afwisselende toepassingen van moderne elektrische aandrijftechniek en besturingstechniek en het analyseren en oplossen van storingen aan machines. Van een compressor van enkele MegaWatt’s tot servobesturing van een lasrobot; je ziet ons overal.

Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring of een goed opgeleide talentvolle starter. Het belangrijkste is dat je interesse hebt voor de aandrijftechniek. 

.

Werken bij Spit

Wij geven jou alle

ruimte

Als je bij ons komt werken, willen we dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. We willen graag dat je het zó naar je zin hebt, dat je lang wilt blijven.

We investeren in jou. En luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Dat we oog hebben voor jouw gezondheid en veiligheid is vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor uiteenlopende klussen en projecten. Veelal op locatie. Je verblijft af en toe in een hotel in binnen- en buitenland. Je biedt de helpende hand bij periodiek onderhoud, bij het oplossen van storingen en reparaties en je verricht werkzaamheden ten behoeve van uiteenlopende branches. Van energiecentrales tot voedsel fabrikanten, van waterschappen tot windmolenparken en ziekenhuizen. Iedere dag is anders, en je werkt vaak in teamverband.

Je bent de ambassadeur van ons bedrijf. Flexibiliteit en servicegerichtheid zijn van groot belang. In deze moderne tijd werken onze monteurs volledig digitaal met behulp van hun mobiele devices.
Natuurlijk is het fijn als je wat vergelijkbare ervaring hebt. Maar ook starters of andere technici, werkzaam bij defensie, in de scheepvaart, autotechniek en technische diensten, passen goed in dit profiel.

.

Wat wij jou bieden

Echte groene ambitie, SPIT wil bijdragen aan een betere wereld door slimmer, zuiniger en verantwoordelijker te ondernemen. Ook op het gebied van gelijkheid en inclusiviteit heeft SPIT een actieve houding.

 

Een open, ‘no nonsens’, en respectvolle werkomgeving. We zijn een team en niemand is belangrijker dan het team. Samenwerken vinden we dan ook een belangrijke voorwaarde voor werkplezier.
Elke dag vers fruit, een actieve personeelsvereniging, collega’s met passie voor hun vak, een uitgebreid inwerkprogramma en allerlei ontwikkel-mogelijkheden.

Solliciteer op deze functie

Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

  • Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen.
  • Je bent energiek, zelfstartend en raakt niet gauw van de wijs, je weet op tijd vragen te stellen.
  • Je durft en kunt de verantwoordelijkheid van het probleem bij een klant op je nemen. Dat betekent dat je goed kunt organiseren, luisteren, filteren, prioriteren. Je hebt inlevingsvermogen, kunt verschillende belangen met elkaar verzoenen en communiceert helder over wat precies moet gebeuren en wanneer. Het op orde houden van de bijbehorende technische database is voor jou vanzelfsprekend..
  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. Werktijden zijn bespreekbaar.
  • Brede kennis en interesse in energietechniek en mechanica.
  • Je hebt affiniteit met grote (industriele) opdrachtgevers.
  • MBO Elektrotechniek of mechatronica.
  • Je bent minimaal in het bezit van rijbewijs B.
  • Je beschikt over VCA-VOL certificaat of bent bereid deze te halen.
  • Je hebt meer dan voldoende ICT skills.

Solliciteer op deze functie

Meer weten?

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Pascale Rolefes: +31 885 542 000. Of mail haar je recente CV en/of motivatiebrief via onderstaand formulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee dank je.