Service Engineer Elektrisch (Vierpolders)

27-09-2023 | Vacatures

Standplaats: Vierpolders, Europoort

Als Service Engineer ben je breed inzetbaar en kun je ook zelf je ontwikkelingsrichting gaan bepalen. Een mooie kans voor een ambitieuze talentvolle starter of een engineer die graag een volgende stap wil maken en door wil groeien tot service engineer of -specialist.

Je start als assistent Service Engineer. In eerste instantie assisteer je ervaren meetspecialisten tijdens werkzaamheden aan elektrische midden- en laagspanningsmachines en help je ervaren servicemonteurs bij werkzaamheden aan elektrische aandrijvingen, regelingen en besturingen. Het gaat daarbij om conditie metingen, inspecties, (preventief) onderhoud, reparaties, retrofits, systeem vernieuwingen en het verhelpen van storingen bij industriële klanten, vooral in Nederland maar ook buiten onze landgrenzen.

Werken bij Spit

Wij geven jou alle

ruimte

Als je bij ons komt werken, willen we dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. We willen graag dat je het zó naar je zin hebt, dat je lang wilt blijven.

We investeren in jou. En luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Dat we oog hebben voor jouw gezondheid en veiligheid is vanzelfsprekend.

Wat ga je doen?

Na een gedegen inwerkperiode en persoonlijke ontwikkeling, ga je steeds vaker zelfstandig werken om een breed inzetbare meet-en/of service-engineer te worden.

Voor routinewerk of -metingen aan machines en installaties ga je zelf op weg met een van onze meetbussen of servicewagens. Complexe en omvangrijke werkzaamheden doe je samen met een (project)team of als een betrouwbare rechterhand van een meet- of servicespecialist.


Jouw ambitie is om door te groeien en uiteindelijk zelf een ervaren technisch specialist te worden binnen ons bedrijf.

Wat wij jou bieden

Echte groene ambitie, SPIT wil bijdragen aan een betere wereld door slimmer, zuiniger en verantwoordelijker te ondernemen. Ook op het gebied van gelijkheid en inclusiviteit heeft SPIT een actieve houding.

 

Een open, ‘no nonsens’, en respectvolle werkomgeving. We zijn een team en niemand is belangrijker dan het team. Samenwerken vinden we dan ook een belangrijke voorwaarde voor werkplezier.
Elke dag vers fruit, een actieve personeelsvereniging, collega’s met passie voor hun vak, een uitgebreid inwerkprogramma en allerlei ontwikkel-mogelijkheden.

Solliciteer op deze functie

Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

 • Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen.
 • Je bent energiek, zelfstartend en raakt niet gauw van de wijs, je weet op tijd vragen te stellen.
 • Affiniteit met de elektrische Powertrain: transformator, vermogenselektronica en roterende machine.
 • Flexibel, klantgericht en collegiaal
 • Technisch inzicht
 • Nauwkeurig werken en meten
 • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar. Korter werken is bespreekbaar. Werktijden naar eigen wens in te vullen.
 • Je vind het geen bezwaar dat je maximaal een paar keer per jaar een week achter elkaar buiten Nederland verblijft.
 • MBO werktuigbouw, energietechniek of mechatronica.
 • Je beschikt over VCA-VOL of bent bereid deze te halen
 • Je beschikt over rijbewijs B
 • Je hebt meer dan voldoende ICT skills.

Solliciteer op deze functie

Meer weten?

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Pascale Rolefes: +31 885 542 000. Of mail haar je recente CV en/of motivatiebrief via onderstaand formulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee dank je.