Stagiair Mechatronica (Almelo)

18-10-2023 | Vacatures

Standplaats: Almelo

Voorop en vooruit! Bij SPIT geloven (en beloven) we dat reparatie en onderhoud anders kan. Beter, sneller, slimmer en duurzamer. Met ons disruptieve platform zetten wij de norm. Als enthousiaste pioniers verbeteren wij elke dag ons platform. Jouw creativiteit is daarbij gewenst.

Als stagiair of afstudeerder bij SPIT ben je onderdeel van een verrassend dynamische wereld. Er gaat namelijk een rijke wereld schuil achter de onderhouds- en revisiewerkzaamheden die wij uitvoeren aan aandrijvingen.

Wij zorgen ervoor dat containerkranen blijven draaien, dat de industrie kan blijven produceren en dat de waterschappen ervoor kunnen zorgen dat we in Nederland droge voeten houden.

Samen met een enthousiast en professioneel team van collega’s helpen wij je carriere te starten.

Werken bij Spit

Wij geven jou alle

ruimte

Als je bij ons komt werken, willen we dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. We willen graag dat je het zó naar je zin hebt, dat je lang wilt blijven.

We investeren in jou. En luisteren goed naar wat jij wilt en naar jouw ideeën om je te blijven ontwikkelen. Dat we oog hebben voor jouw gezondheid en veiligheid is vanzelfsprekend.

Een duurzame cariere

Stagiaires zijn voor ons een aanwinst!

Of het nu gaat om een meeloop- of een afstudeerstage, bij SPIT kan het allebei. Als stagiair krijgt je bij ons goede begeleiding. Wij begrijpen namelijk heel goed dat de stageperiode een belangrijke tijd voor jou is. Een tijd waarin je wilt ontdekken wat je goed kunt, wat je wel en niet ligt en of een omgeving als de onze bij jou past. Zit je in je 3e of 4e opleidingsjaar?

Bel of mail en vraag naar de SPIT stageopdrachten. We kijken naar je uit!

Wat wij jou bieden

Echte groene ambitie, SPIT wil bijdragen aan een betere wereld door slimmer, zuiniger en verantwoordelijker te ondernemen. Ook op het gebied van gelijkheid en inclusiviteit heeft SPIT een actieve houding.

 

Een open, ‘no nonsens’, en respectvolle werkomgeving. We zijn een team en niemand is belangrijker dan het team. Samenwerken vinden we dan ook een belangrijke voorwaarde voor werkplezier.
Elke dag vers fruit, een actieve personeelsvereniging, collega’s met passie voor hun vak, een uitgebreid inwerkprogramma en allerlei ontwikkel-mogelijkheden.

Solliciteer op deze functie

Word jij onze nieuwe collega?

Wie ben jij?

  • Je wilt graag blijven leren en jezelf ontwikkelen.
  • Je bent energiek, zelfstartend en raakt niet gauw van de wijs, je weet op tijd vragen te stellen
  • Flexibel, klantgericht en collegiaal
  • Technisch inzicht
  • Nauwkeurig werken en meten
  • Werktijden naar eigen wens in te vullen.
  • Je hebt meer dan voldoende ICT skills.

Solliciteer op deze functie

Meer weten?

Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met Pascale Rolefes: +31 885 542 000. Of mail haar je recente CV en/of motivatiebrief via onderstaand formulier. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee dank je.